Google Street View rondleiding fotograferen

We bespreken van te voren welke ruimtes gefotografeerd worden, welke indruk je wilt geven aan bezoekers, welke onderdelen je apart gefotografeerd wilt hebben, wanneer het jou goed uitkomt dat de fotosessie plaatsvindt, etc.

Natuurlijk kun je wat doen om te zorgen dat je bedrijf optimaal in beeld komt. Het liefst zoals het in het echt ook is. We overleggen wat handig is om van te voren te doen of op de dag zelf.

De fotosessie neemt in elk geval 1 á 2 uur in beslag, hoe lang het in totaal duurt, hangt natuurlijk af van de grootte van je bedrijf.

Soms zijn er bezoekers aanwezig in je bedrijf op de tijd dat ik de tour fotografeer. Dat is geen enkel probleem. Ik wacht tot ze uit beeld zijn of we overleggen even. Als je wilt dat ze wel gefotografeerd worden, dan kan dat. Overigens komt niemand herkenbaar in beeld.

Kosten

De productie van de foto’s zijn de enige kosten. Je kunt hierbij denk aan €275 voor een klein bedrijf. Je krijgt hiervoor de 360-graden rondleiding die online in de zoekresultaten komt te staan en minimaal 10 extra foto’s. De virtuele tour en de aparte foto’s zijn dan jouw eigendom, je kunt ze gebruiken zoals je wilt. Bijvoorbeeld de tour op je eigen website plaatsen of de foto’s gebruiken voor een nieuwe folder.

Google brengt geen kosten in rekening voor de publicatie, de prijs is dus all-in exclusief btw.