Google Maps Business View

Met Google Maps Business View foto’s laat je potentiële klanten rondkijken in je bedrijf, winkel, restaurant of organisatie. Laat ze het interieur en de sfeer proeven nog voordat ze bij je binnen zijn. Klanten kunnen 24 uur, 7 dagen per week bij je binnenkomen en ervaren de interactieve rondleiding alsof ze werkelijk je bedrijf bezoeken. Klanten krijgen vertrouwen in je doordat ze al een keer ‘op bezoek’ zijn geweest en die ervaring was positief. Ze stappen vervolgens makkelijker over de drempel van je bedrijf.

Wat Google Street View is voor de openbare weg, is Google Maps Business View voor binnen. Het is gekoppeld aan Street View en de 360-graden panoramafoto’s laten de unieke kanten van je bedrijf zien.

Google Maps Business View is geschikt voor restaurants, winkels, fitnesscentra, kappers, schoonheidssalons, autodealers, bijna alle bedrijven die hun product aan klanten willen laten zien en zich ervan bewust zijn dat klanten niet zomaar op de stoep staan.

De 360-graden fotografie van Google Maps Business View zorgt ervoor dat online bezoekers ook daadwerkelijke bezoekers worden op een zeer toegankelijke manier.

Wat houdt Google Maps Business View precies in?

De Google Maps Business View foto’s verschijnen direct in de Google zoekresultaten en vergroten de kans dat bezoekers doorklikken naar jouw bedrijf. De interactieve tour bestaat uit professionele 360-gradenfoto’s van hoge kwaliteit die samen een goede impressie geven van je bedrijf. Je laat zien waar je goed in bent.

Je kunt deze rondleiding eenvoudig opnemen

  • in je eigen site
  • en op social media zoals Facebook

De rondleiding wordt getoond in alle relevante Google producten:

  • De Google zoekresultaten
  • Google Maps
  • Je Google+ Lokaal pagina

waardoor klanten je makkelijk vinden. Enthousiaste klanten zullen eenvoudig je bedrijf aan anderen laten zien met een link naar je Google Maps Business View foto rondleiding.

Bon Vivant in Apeldoorn met Google Bedrijfsfoto's in MapsDe virtuele tour wordt in volle grootte getoond in Google Maps. Deze virtuele tour kan je eenvoudig delen met anderen in een nieuwsbrief of op Twitter met een link. Het aanmaken een link die naar deze pagina leidt is kinderlijk eenvoudig door de tour op een gewenste plaats te tonen en vervolgens op de Link button in Google Maps button te klikken.
Bon Vivant met Google Bedrijfsfoto's in Google ZoekresultatenDe panoramafoto’s zijn duidelijk zichtbaar in de Google zoekresultaten. Dit bevordert de doorklikratio oftewel het aantal keer dat een bezoeker klikt.Google Bedrijfsfoto’s zorgen voor betere zichtbaarheid in de zoekresultaten en daardoor meer bezoek op je website.

Bon Vivant in Apeldoorn met Google Bedrijfsfoto's in Google+ LokaalDe Google+ Lokaal pagina is de Gouden Gids pagina van Google. En omdat tegenwoordig Google meer gebruikt wordt dan de Gouden Gids is dit dus een erg belangrijke pagina en mogelijkheid om je bedrijf te promoten.Claim dus altijd de Google+ Lokaal pagina en ga ermee aan de slag. Op het blog zijn meer tips en trucs te vinden om je vermelding in Google te verbeteren.

Naast de 360-gradenfoto’s worden ook 10 tot 15 extra foto’s gemaakt van de voorgevel, de openingstijden, oorkondes, het logo en andere onderdelen die jouw bedrijf onderscheiden van anderen.

Hulp nodig bij het verwerken van Google Maps Business View foto’s in je eigen website?

Door de unieke combinatie van fotografie en websites bouwen die EIGEN VEREN aanbiedt kunnen we je uitstekend op weg helpen. Het is voor ons gewoon een onderdeel van de service. Kijk voor meer informatie over websites bouwen op EIGEN VEREN.